Rólunk

GYUR'MA: A barátod

Társaságunk 100%-ban magyar, családi tulajdonú vállalkozás, amely 1991-ben alakult. Kezdetben kizárólag a PRESTO francia prémium csaptelepgyártó vállalat magyarországi képviseleként működtünk. Újabb és újabb projekteket megismerve nyitottunk az akadálymentes terek szaniter kiegészítői felé, így került fel a palettánkra a szintén prémium francia gyártó, a Pellet ASC akadálymentes szortimentje. Emellett beemeltük kínálatunkba a hollandiában készülő, számos világszabadalmat felsorakoztató Biddle légfüggönyöket, ipari klímatechnikai megoldásokat.

Napjainkban rendkívül széles termékskálával rendelkezünk közösségi terekkel kapcsolatos projektek szaniterigényeinek kiszolgálására.

Legfőbb küldetésünk, hogy minden felhasználási területre a pontosan oda tervezett műszaki megoldást (terméket) kínáljuk. Ez a szemlélet a legfőbb garancia egy épület üzemeltetési, karbantartási költségeinek radikális csökkentésére, fenntartható és ergonomikus működésére.

Üzletmenetünk alapja az etikus kereskedelmi rendszer ápolása, az alábbi szempontok mentén:

  • valóságos, baráti partnerkapcsolatra törekszünk
  • strukturált, kontrollált árképzés: nem szolgáljuk ki a vevőnk vevőjét, de minden támogatást megadunk neki
  • korrekt, pontos válasz műszaki kérdésekre
  • elérhető raktárkészlet, kezelhető szállítási idők

Jövőképünk a minőségüket tartósan megőrző, energiahatékony, esztétikus megjelenésű termékek forgalmazása köré épül. Minden erőnkkel igyekszünk az általános piaci szemléletet a tudatosság irányába mozdítani, és partnereinket segíteni a megfelelő döntések meghozatalában.

Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /home/gyurma.hu/gyurma/www/stat/var/last.php on line 809